Henrik Larsen  Kontakt

DANSER – UNDERVISER – SPILLEMAND – PROJEKTLEDER – IDEUDVIKLER

30 års erfaring med freelance undervisning indenfor alle dele af folkekulturen: dans, musik, sanglege, folkeviser, folkedans, traditionsdans, elite- og showdans. Stor erfaring indenfor dansepædagogik og didaktik. Underviser på skoler, institutioner, bosteder. Udvikler undervisningsmaterialer g underviser online.

Bestyrelsen

Forperson

Line Gessø Hansen Kontakt

Økonom, cand.mag.

Mere end 20 års erfaring med bestyrelsesarbejde og ledelse af større og mindre virksomheder og organisationer. Ekspert i varetagelse af interesser i politiske organisationer, NGO’er og ledelse af disse organisationer. Politik ledelse, økonomi, psykologisk profilering, management og samarbejde.

Næstforperson

Cielia Atlanta Vedel Eckardt, jura og organisation

Cand.jur

Uddannet cand.jur fra Københavns Umiversitet. Har erfaring med styrelses- og departementsarbejde. Har mange års erfaring som leder af frivillige på Roskildefestivalen. Folkemusiker

Kasserer

Rikkekatrine Rose Larsen, økonomiansvarlig

cand.merc.aud.revisor

Rikkekatrine CFO i et Family Office, har lang ledelseserfaring fra finansverdenen og fagbevægelsen. Ekspert i internt regnskab, rådgivning, lederskab, forretningsetik, budgettering og økonomisk analyse. Hun har udviklet organisationer og afdelinger gennem en årrække med stor succes. For eksempel fået en økonomiafdeling og administration effektiviseret med et minimum forbrug af omkostninger. Dette har styrket organisationens interne forretningsgange, der konstant er i flow og i fokus.

Bestyrelsesmedlem

Henrik Jansberg, netværk og kulturpolitisk arbejde

cand.mag i folkemusik

Mere end 10 års erfaring med bestyrelsesarbejde og ledelse indenfor politisk organisatorisk arbejde. Har stor erfaring med strategisk og politiske dialogarbejde, og dybtgående faglige kompetencer på musik og danseområdet, samt interesse for kommunikation og formidling. Forperson i Dansk Musikerforbund København og næstforperson 2 i Dansk Musikerforbund.

Bestyrelsesmedlem

Jakob Kragesand, partnrskaber og netværk

cand.mag i musikvidenskab

Projektleder i kulturlivet med ekspertise indenfor ledelse, fundraising, produktion og kommunikation. Har omkring 15 års erfaring i kulturbranchen som eventmager og musiker, hvor han har arbejdet med alt fra festivalproduktion/ledelse over freelancemusiker i bands som VÍÍK og Som Os, der har spillet på blandt andet Roskilde Festival, hvor han også har 10 års erfaring, som projektleder og i dag er scenechef på Avalonscenen. Til dagligt ansat i genreorganisationen Tempi, der hjælper folke- og verdensmusikgenrens aktører politisk og praktik. 

Projektgruppen

Birger Lund
Videofotograf

Susanne Plesner-Petersen Frivillige, indkvartering og forplejning

Vill Plesner-Petersen Danseunderviser

Poul Møller IT og dataansvarlig

Hanne Troen Administrator, kurator, produktionsleder